Goat Simulator 3 aangekondigd

Coffee Stain Publishing, Coffee Stain North en Koch Media kondigen Goat Simulator 3 aan. De game verschijnt dit najaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de Epic Games Store (voor pc).

Dit vervolg op Goat Simulator uit 2014 laat spelers een heel nieuw avontuur beginnen, wederom met Pilgor de geit. Deze geit heeft dit keer een heel nieuwe omgeving ontdekt op het uitgestrekte sandbox-eiland San Angora, een plek met mysteries en chaos om elke hoek. Spelers zijn vrij om hun eigen weg over dit eiland te vinden en de geheimen ervan te ontsluieren, of, nou ja, gewoon alles wat ze zien te slopen. Dit is tenslotte een Goat Simulator.

Goat Simulator 3 biedt alles wat je je als simulatiefan maar kunt wensen: geiten, geiten met hoeden, geiten met hoeden die op andere geiten rijden, en meer. Daarnaast zijn er onnatuurlijke rampen, geheime dierenclubs, driedubbele sprongen en meer onzin dan een normaal mens kan verzinnen. Maar goed, wat heb je aan al die vernieuwingen zonder vrienden om ervan te genieten? Daarom kun je in Goat Simulator 3 met een kudde van 4 vrienden slopen in de online multiplayer.