Uitgebreide customization in gratis demo voor Saints Row

Deep Silver en Volition onthullen de Boss Factory, een nieuwe, opzichzelfstaande demo met de meest uitgebreide customization-tool die ooit in Saints Row verscheen. Deze demo is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Xbox, PlayStation en de Epic Games Store.

Ontwikkelaar Volition heeft alle begrenzingen verwijderd, zodat je jouw Saint precies kan worden wie of wat jij wilt zijn. Met Boss Factory kun je je baas naar hartenlust kneden en vormen, inclusief outfits, kapsels, schoenen, accessoires, uiteenlopende lichaamsopties en - voor de allereerste keer - asymmetrische gezichtsaanpassing. Daarnaast kun je je Boss ook een van de acht stemopties geven en kiezen uit vele emotes.

Wanneer je tevreden bent met je creatie, kun je deze niet alleen opslaan voor wanneer de game wordt uitgebracht, je kunt je creatie ook al met de wereld delen en personages van andere spelers downloaden op SaintsRow.com. Als spelers een personage uit Boss Factory delen, krijgen ze twee gratis helmen om in de game te gebruiken. Wanneer je je via de Boss Factory-hub registreert voor een Saints Row-account, ontvang je bovendien de exclusieve Marshall Rocket Launcher, klaar voor gebruik in de volledige game.

Saints Row verschijnt op 23 augustus voor Xbox One en Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 en de Epic Games Store voor pc.