Red Bull verlengt contract met Perez met 2 jaar

Het was al per ongeluk bekend geworden dat Sergio Pérez zijn contract bij Red Bull Racing had verlengd nadat een gesprek van de Mexicaan na de overwinning in Monaco met teambaas Christian Horner werd opgepikt door de camera. Daarom was het vandaag geen verrassing dat het raceteam het dan nu officieel bekend maakte. Wel was het nieuws dat Perez een tweejarige verbintenis met het team heeft ondertekend.

Pérez kwam in 2020 bij Red Bull Racing nadat Red Bull-talenten Pierre Gasly en Alexander Albon zich maar moeilijk konden manifesteren naast Max Verstappen. De Mexicaan kwam beter uit de verf in de rol van tweede coureur en wist inmiddels twee races te winnen voor het team van de frisdrankfabrikant.

"Het was een fantastische week voor mij. De Grand Prix van Monaco winnen is een droom voor elke coureur. Om dat te vervolgen met de aankondiging dat ik doorga met het team tot en met 2024 maakt me extreem blij. Ik ben trots om onderdeel te zijn van dit team, we werken heel goed samen. Mijn relatie met Max, zowel op als naast de baan, helpt ons zeker om nog beter te worden. We hebben momentum opgebouwd als team en dit seizoen laat dat zien. Ik heb er zin in om te zien wat de toekomst zal brengen", aldus Pérez, zo lezen we op Verstappen.nl.

Red Bull verlengt contract met Perez met 2 jaar (Getty Images / Red Bull Content Pool)
Red Bull verlengt contract met Perez met 2 jaar (Getty Images / Red Bull Content Pool)