FOK! Wat een weer: af en toe zon

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag overdag is het wisselend bewolkt met vooral in het noorden en oosten een enkele lichte bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. De noordwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

De nacht naar zondag overheerst de bewolking en trekken er enkele buien van noord naar zuid over het land. De minima liggen tussen 10°C aan de kust tot lokaal 6°C in het zuidoosten. De west- tot noordwestenwind is matig, boven de Wadden en het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zondag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Vooral in het midden en zuiden komen enkele buien voor. In de avond wordt het overwegend droog. Met maxima van 12°C langs de noord(west)kust tot lokaal 16°C in het zuiden en oosten is het koel voor de tijd van het jaar. De noordelijke wind is overwegend matig en neemt in de avond sterk af. 

Het was prima vertoeven rondom Austerlitz (Foto: DJMO)

Het was prima vertoeven rondom Austerlitz (Foto: DJMO)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!