FOK! Wat een weer: droog, later regen

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag zijn er perioden met zon en blijft het droog. Vanavond komt er meer bewolking en gaat het in de noordelijke helft af en toe regenen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noorden tot plaatselijk 21°C in het zuiden. De westelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig. Vanavond neemt de wind aan de kust toe naar krachtig.

Komende nacht trekt de regen naar het zuidoosten. In de noordelijke helft wordt het droog en klaart het op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het zuiden tot 9°C in het noorden. Er staat een matige westelijke wind. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.

Morgenochtend kan er in het (zuid)oosten plaatselijk nog een bui voorkomen, elders is het droog met zonnige perioden. In de middag wordt het vrijwel overal droog en is er veel ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noorden tot 19°C in het zuidoosten. De west- tot noordwestenwind is matig, in het noorden geleidelijk vrij krachtig en op de Wadden krachtig. (Bron: KNMI)

NatuurG (Foto: DJMO)

Groen, groen, groen!!!!!! Nee, het is geen Lingo. Na de regen van de laatste dagen gaat de groei erg hard. DJMO zag het gebeuren. 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!