Uitslag Play-offs Conference League: Vitesse - FC Utrecht

Vitesse mag het in de strijd om een ticket voor de Conference League gaan opnemen tegen AZ. Het maakte vandaag tegen FC Utrecht een 3-1 nederlaag goed door thuis na verlenging met 3-0 te winnen.

Vitesse had vanaf het begin een duidelijk overwicht tegen de tegenvallende Utrechters maar het duurde lang voordat hiervan geprofiteerd werd. Manhoef zorgde voor rust met een knap schot voor de voorsprong. Vlak na rust bracht Tronstad de stand over twee wedstrijden weer in evenwicht door de 2-0 te maken.

In de rest van de reguliere speeltijd werd niet meer gescoord waardoor een verlenging noodzakelijk was. Daar viel al snel de beslissing toen Frederiksen op aangeveven van Bero doel trof. In de rest van de verlenging werd niet meer gescoord. Vitesse was nog het dichts bij een doelpunt toen wederom Frederiksen vlak voor tijd de lat raakte.