Uitslag PEC Zwolle - FC Utrecht

In de strijd tegen degradatie heeft PEC twee dure punten gemorst. In Zwolle werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht.

PEC Zwolle begon goed aan het duel. Er waren onder meer kansen voor Paal, Anderson en Van den Belt maar geen van hen slaagden erin een doelpunt te maken. Het was FC Utrecht echter dat de score opende. Ter Avest kopte raak uit een corner. In de 41e minuut leek PEC op gelijke hoogte te komen maar het doelpunt van Kastaneer gaat niet door omdat de VAR buitenspel constateerde.

In de 73e minuut kwam PEC weer op gelijke hoogte met Utrecht. Op aangeven van Clement schoot Redan raak. Een paar minuten daarna was Utrecht dichtbij de 1-2 maar Lamprou voorkwam dat Douvikas scoorde. Ook Clement was dichtbij een doelpunt maar hij miste.

PEC Zwolle

1 - 1

FC Utrecht

73' Redan    29' Ter Avest

Stadion: IJsseldelta Stadion, Zwolle
Toeschouwers: 14.000
Arbiter: v. Boekel