FOK! Wat een weer: bewolkt in het noorden, elders zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend is het in het noorden bewolkt, elders is er zon. In de middag breekt ook in het noorden de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Waddeneilanden tot 18°C in het zuiden. De noord- tot noordoostenwind is zwak tot matig, langs de westkust en op het IJsselmeer in de loop van de middag mogelijk vrij krachtig, 5 Bft.

In de nacht naar vrijdag is het overwegend bewolkt en zijn er slechts enkele opklaringen. Het blijft droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van een paar graden boven het vriespunt in het noordoosten tot 6°C vlak aan zee. De noordoostelijke wind is zwak tot matig.

Vrijdag overdag blijft het overwegend bewolkt en laat de zon zich maar af en toe zien. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt rond 13°C. De noordoostenwind is zwak tot matig, langs de westkust in de middag af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Bollenvelden in Noord-Holland  (Foto: FOK!/DJMO)
Bollenvelden in Noord-Holland (Foto: FOK!/DJMO)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!