CaliforniŰ: vrouw steekt pitbulls dood die haar kind aanvielen

Drie vrouwen en een peuter zijn in het ziekenhuis opgenomen met verwondingen door hun eigen pitbulls. Nadat de pitbulls van het gezin het jonge meisje aanvielen omdat ze aan het huilen was, probeerde de moeder met man en macht het kindje te bevrijden uit de kaken van de honden. Toen de honden daarna de moeder aanvielen pakte ze een mes en stak de honden dood.

Het meisje liep een gebroken heup op en beten aan haar linkerbeen, schouder en oor. Ze is geopereerd, maar is niet in levensgevaar. De volwassenen zijn inmiddels weer thuis.

De honden keerden zich blijkbaar tegen de moeder van het kind toen ze probeerde de aanval te stoppen, ze werd gebeten in haar lip en gezicht dicht bij haar oog.

De grootmoeder van de peuter, Margaret Ann Morales, en haar andere dochter raakten ook gewond bij de aanval.

Oma vertelde dat ze in bed lag toen ze de familieleden hoorde schreeuwen.

"Ik liep de keuken in en toen zag ik mijn twee dochters en mijn zoon op de grond bezig om de honden weg te krijgen. Uiteindelijk stond mijn dochter op... en toen zag ik mijn kleindochter liggen. Ik zag hoe de hond zich had vastgebeten in haar linkerbeen. Toen moest ik met mijn hand tussen zijn kaken komen om ze open te wrikken en toen liet hij haar los", vertelde ze.

Morales zei dat de honden hierna de andere familieleden bleven aanvallen, wat de moeder van de peuter ertoe bracht een mes te grijpen en de honden dodelijk te verwonden.

Alle vier de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De dieren waren ongeveer 3 1/2 jaar oud en waren al bij de familie sinds ze puppy's waren.