FOK! Wat een weer: mooi paasweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo, hallo!

Het paasweekend staat voor de deur met de paashaas en de mand vol paaseitjes met allerlei smaken. Maar we gaan het over het weer hebben, dat helemaal niet zo slecht is.

De zonnige shit liet gister naar verwachting nog even op zich wachten, maar vandaag komt de zon dan wel tevoorschijn. Afgelopen avond en nacht waren er nog wat wolkenvelden maar morgen is er veel zon bij een matige wind uit oostelijke richtingen. De temperatuur is ook aangenaam met 14 tot 17 graden.

Eerste paasdag begint wat fris maar eigenlijk is dat goed nieuws, dat betekent dat de nacht vrij helder is. De zon is dan ook weer veel te zien, in het zuiden komt dan wat onschuldige sluierbewolking voor wat wordt weggebrand door de al vrij krachtige zon. Insmeren dus is geen overbodige luxe. Ook tweede paasdag is het weerbeeld lente-achtig. Neerslag wordt er niet verwacht dus er is genoeg ruimte voor buitenactiviteiten. Paaseitjes zoeken bijvoorbeeld.

Dit was 'm alweer, ik zeg: tot een volgende keer!

qltel zag bij toeval deze prachtige zonsondergang en zette deze op de gevoelige plaat nabij Xanten (D) (Foto: qltel)
qltel zag bij toeval deze prachtige zonsondergang en zette deze op de gevoelige plaat nabij Xanten (D) (Foto: qltel)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!