Uitslag FC Twente - PEC Zwolle

FC Twente heeft vanavond met zuinige cijfers van PEC Zwolle gewonnen. In Enschede werdhet 1-0.

Twente kreeg in de vijftiende minuut de eerste kans van de wedstrijd. Van Wolfswinkel was dicht bij de 1-0. Hij nam in eerste instantie de bal goed aan maar de bal sprong weg waardoor doelman Lamprou alsnog kon ingrijpen. Vier minuten later was het alsnog 1-0. Rots, die vrij stond, kreeg de bal van Vlap en schoot vervolgens de bal in het doel. Het spel in de eerste helft was van een hoog tempo en dat ging de thuisploeg beter af van Zwolle. Twente kreeg een aantal kansen maar de ruststand bleef op 1-0.

Zwolle kreeg in de 57e minuut een kans om weer op gelijke hoogte te komen maar de kopbal van Van der Belt werd knap gered door doelman Unnerstall. Ook in het vervolg probeerden PEC er alsnog een punt uit te slepen, maar daarvoor kwam de ploeg kwaliteit te kort.