Vitesse in eigen huis ongelukkig onderuit tegen AS Roma

Vitesse is er donderdag niet in geslaagd om een goed resultaat te halen tegen AS Roma. In de achtste finales van de Conference League gingen de Arnhemmers met 0-1 onderuit tegen de Italianen.

Vitesse speelde een sterke eerste helft tegen AS Roma. De ploeg van Thomas Letsch kreeg via Loïs Openda een opgelegde kans om Vitesse op voorsprong te schieten, maar de Belgische aanvaller schoot hopeloos over. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Vitesse een nieuwe tegenvaller te verwerken toen Sérgio Oliveira uit een corner raak schoot.

a rust creëerden beide ploegen lange tijd nauwelijks kansen, maar moest Roma twaalf minuten voor tijd met tien man verder door een tweede gele kaart voor Oliveira. Daarna probeerde Vitesse het nog wel en werd het een paar keer dreigend, alleen kwam het niet tot grote kansen, waardoor het in Arnhem 0-1 bleef.