Veel magische gevechten in Forspoken

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Luminous Productions hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Forspoken, genaamd 'Worlds Collide'. De trailer laat zien hoe hoofdpersoon Frey Holland in gevechten raakt terwijl ze door de uitgestrekte landschappen van Athia reist. Het geeft ook een idee van de vijanden die er zijn en welke magische krachten we kunnen gebruiken.

Frey is in de onbekende wereld van Athia waar ze op mysterieuze wijze naartoe is getransporteerd. In de trailer zien we enkele van de magische vaardigheden die Frey tijdens haar reis leert. Deze krachten omvatten "Storm Dart", waarmee spelers elektrische energie kunnen schieten tijdens gevechten, evenals de mogelijkheid om waterbarrières te besturen met de "Eagre"-beweging.

De trailer laat ook de verwoestende impact van de "Break" zien in Athia, een miasma dat alles wat het aanraakt, inclusief mensen en dieren, corrumpeert. Er zijn verschillende corrupte wezens zijn te zien, waaronder de Gigas, de vliegende Apsaravis en meer. Maar er is ook een draak die Frey 'verwelkomt' in Athia.

Forspoken komt 11 oktober uit voor PlayStation 5 en pc.