WWE 2K22 introduceert MyFaction

Met de WWE 2K22 release over enkele dagen, geeft 2K vandaag een korte handleiding voor MyFaction, een cardbased modus voor de game.

MyFaction gaat om teambuilding, waarin spelers een reeks WWE-supersterren en -legendes verzamelen, beheren en upgraden om hun ultieme viermansfactie samen te stellen. Managers en Side Plates verbeteren de prestaties, terwijl Logo's, Wallpapers en Naambordjes creatieve aanpassing mogelijk maken.

Enkele nuttige tips om te onthouden:

  • Spelers moeten belangrijke keuzes maken als het aankomt op het selecteren van de beste Superstars voor hun facties en het inzetten van de juiste boosts om de concurrentie uit te schakelen;
  • Heb je wat kracht nodig? Zet je favoriete krachtpatser in, zoals Big E of Rhea Ripley. Als snelheid en verwoestende vechtkunsten nodig zijn, is een Striker als Shinsuke Nakamura misschien wel de juiste keuze;
  • Tussen een rooster vol met Supersterren en Legendes, en een breed scala van gespecialiseerde Side Plates, zijn er ontelbare combinaties mogelijk en experimenteren wordt aangemoedigd.

Spelers kunnen hun vierpersoons facties uitvechten tegen andere viertallen in Faction Wars, in verschillende wedstrijd types in Proving Grounds, elke week een nieuwe Towers omverwerpen, of allerlei dagelijkse uitdagingen voltooien. Er zijn drie soorten in-game valuta beschikbaar in MyFaction:

  • MyFaction Points - die kunnen worden ingewisseld voor card packs en contracten - worden toegekend voor het voltooien van matches en uitdagingen;
  • MyFaction Tokens - die gebruikt kunnen worden in de Token Rewards markt om krachtige WWE Superstar en Legend kaarten vrij te spelen - worden ook toegekend voor het voltooien van wedstrijden en uitdagingen;
  • Virtual Currency - die te koop is en exclusief in MyFaction gebruikt kan worden op kaartpakketten, dozen en contracten.

Alles wat spelers met virtuele valuta kunnen ontgrendelen, kan ook met MyFaction-punten worden ontgrendeld. Bovendien is MyFaction een online single-player ervaring, dus spelers kunnen geen concurrentievoordeel krijgen op andere spelers door het kopen van virtuele valuta.

Extra beloningen kunnen worden verdiend in bepaalde MyFaction modes, waaronder Weekly Towers en Faction Wars, waar tijdelijk verkrijgbare beloningen elke maand vernieuwd worden. Regelmatig zullen er nieuwe themakaartpakketten regelmatig uitrollen, zodat spelers een legioen van huidige Superstars en geliefde Legends aan hun collecties kunnen toevoegen.

WWE 2K22 zal beschkbaar zijn vanaf 11 maart voor PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

WWE 2K22 - MyFaction (Foto: 2K Games)