FOK! Wat een weer: bewolking bestaat nog

winterbanner

Vandaag zijn er vooral in het noorden en noordwesten wolkenvelden. Elders is er veel ruimte voor de zon, al kunnen er in de middag ook enkele kleine stapelwolken ontstaan, die in avond weer oplossen. Het blijft droog en het wordt circa 6°C. Er staat een matige, langs de kust en op het IJsselmeer aanvankelijk vrij krachtige noordoostenwind.

In de avond zijn er nog steeds wolkenvelden maar geleidelijk komen er meer opklaringen. In de nacht naar maandag kan met name in de noordelijke helft van het land mist ontstaan. Het gaat overal enkele graden vriezen, in het noordoosten wordt het lokaal mogelijk -5°C. De noordoostelijke wind neemt af naar zwak.

Maandagochtend komen zal de mist boven de noordelijke helft van het land vrij snel oplossen. Verder wordt het een zonnige dag, met in de middag mogelijk de vorming van enkele kleine stapelwolken. De maximumtemperatuur ligt rond de 7°C. De wind neemt toe naar matig en wordt oostelijk. (Bron: KNMI)

Pr9 (Foto: Storm666)
Het derde deel van de training van Storm666. Ook zeer fraai! (Foto:Storm666)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!