Uitslag Go Ahead Eagles - FC Utrecht

Go Ahead Eagles tegen FC Utrecht is gelijk geëindigd. In Deventer werd het 1-1.

In de tiende minuut was het bijna 0-1 nadat doelman Noppert teveel tijd nam terwijl Sylla op hem afkwam. Uiteindelijk gaat de bal via Sylla maar net naast het doel. Zes minuten later wederom een kans voor Utrecht. Ramselaar stuurde de bal richting de verre hoek waarna hij echter tegen de paal aankomt. Veerman lukte het vervolgens niet om de bal in het doel te tikken. In de 33e minuut was het Go Ahead dat op voorsprong kwam. Brouwers passeerde twee verdedigers van FC Utrecht en schoot vervolgens de bal in het doel en maakte zo de 1-0.

In de 61e minuut werd het duel stilgelegd omdat er vuurwerk op het veld werd gegooid. Na een paar minuten werd het spel weer hervat. Go Ahead bleef gevaarlijk. Zo kreeg Lidberg twee kansen op de 2-0. De eerste schoot hij de bal uit de draai op de vuisten van Leeuwenburgh. Bij de tweede kans produceerde de Zweed een laag rollertje. Even later was Idzes dicht bij de 2-0 maar hij raakte de bal verkeerd en kopte naast het doel. In de 76e minuut was het Sylla die de gelijkmaker scoorde. Na voorbereidend werk van Mahi schoot hij de 1-1 tegen de touwen.

Go Ahead Eagles

1 - 1

FC Utrecht

33' Brouwers    76' Sylla

Gele kaart: Rommens, (Go Ahead Eagles), v.d.Maarel, (FC Utrecht)

Stadion: De Adelaarshorst, Deventer
Toeschouwers: 9.924
Arbiter: Makkelie