PSV plaatst zich voor halve finales bekertoernooi na makkelijke zege tegen NAC

PSV heeft zich zonder problemen geplaatst voor de halve finales van het KNVB-bekertoernooi. In Eindhoeven werd er met 4-0 gewonnen van NAC Breda.

Bij PSV mocht Joël Drommel weer in het doel beginnen en ook Noni Madueke mocht in de basis beginnen. Madueke zorgde voor veel dreiging en al vroeg wist de aanvaller ook te scoren. Uit een corner kopte de Engelsman al na negen minuten raak. PSV domineerde de gehele wedstrijd en bij rust stond het al 3-0 dankzij twee doelpunten van Mario Götze.

In de tweede helft nam PSV wat gas terug, maar alsnog waren ze duidelijk de betere tegen NAC. De thuisploeg kreeg genoeg kansen om de score verder uit te diepen, maar alleen Cody Gakpo wist in de tweede helft te scoren en won de thuisploeg met 4-0 van NAC en staat in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi.