Square Enix kondigt Voice of Cards: The Forsaken Maiden aan

Square Enix heeft Voice of Cards: The Forsaken Maiden aangekondigd. Nee, het is geen DLC van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars dat vorige november uitkwam. Dit is een nieuw deel.

Voice of Cards: The Forsaken Maiden verplaatst spelers naar een afgelegen eilandengordel die al generaties door de Maidens beschermd wordt, maar nu dreigt ten onder te gaan. Jij wordt vergezeld door Laty, een meisje dat faalde in haar opdracht een Maiden te worden.

Deze tweede release in de Voice of Cards-serie stuurt spelers op avontuur in een game-wereld die via kaarten wordt gepresenteerd. Net als de voorganger is ook dit deel tot leven gebracht door het creatieve team achter de NieR- en Drakengard-series, inclusief creative director Yoko Taro, music director Keiichi Okabe en character designer Kimihiko Fujisaka (Drakengard-serie).

Voor fans of Yoko Taro is een bundel te koop met referenties naar zijn andere werk. Deze bundel bevat naast Voice of Cards: The Forsaken Maiden diverse DLC-thema-items die in-game content ontgrendelen, waaronder:

  • Puppet’s Costume – Een extra kostuum voor Barren, Laty en Lac
  • YoRHa Emblem – Verandert het achterkant-design van kaarten naar het YoRHa-embleem
  • 2B Avatar – Een door 2B geïnspireerd design voor de speler-avatar om op de wereldkaart te gebruiken
  • The Copied City Board – Een gevechtsbord en gem-box in Copied City-thema
  • Machine Lifeform Table – Een machine-lifeform-design voor de speltafel
  • Resistance Jukebox – Laat je de achtergrondmuziek veranderen naar muziek die herinneringen oproept aan de androids die zich opofferden om de mensheid te redden
  • Pixel Art Set – Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art

Pre-orderen op Nintendo Switch of Steam levert je de 'Whale of Fortune Pattern' DLC, waarmee een kaart-design wordt ontgrendeld met een legendarische walvis die geluk brengt, en de 'Ocean Tile Table' DLC, waarmee een oceaan-design voor de speltafel wordt ontgrendeld.

Voice of Cards: The Forsaken Maiden op 17 februari 2022 digitaal voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam.