Braziliaans carnaval in De Sims 4

Electronic Arts en Maxis hebben De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit gelanceerd, het nieuwste modepakket voor Simmers om hun creativiteit te vergroten en de stijl van hun Sims uit te breiden.

De Sims is een samenwerking aangegaan met de Braziliaanse dragqueen, zangeres/songwriter en model Pabllo Vittar. De kit bevat een excentrieke mix van cut-outs, fruitpatronen met grafische contrasten en tops met pailletten, die spelers nieuwe en expressieve opties bieden om het uiterlijk van hun Sims af te wisselen.

Als onderdeel van de samenwerking brengen De Sims en Pabllo Vittar vandaag een gratis carnavalsverrassing uit in het basisspel, zodat iedereen ervan kan genieten. Pabllo Vittar heeft de danshit 'Buzina' van haar tweede studioalbum 'Não Para Não' in het Simlish opgenomen. Spelers kunnen in het spel op deze single dansen via De Sims 4 Carnavalzender. Er komen nog wat updates: vanaf 9 februari zijn er recepten voor Braziliaanse gerechten. Vanaf maart kunnen spelers middels een gratis update de huizen van hun Sims versieren met een nieuw kunstwerk van de kunstenaar Lano.

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.