Uitgebreide uitleg over WWE 2K22

2K begint met de WWE 2K22 Ringside Report waarin ingegaan wordt op de features, mechanics en meer van de game. De Ringside Report #1 video toont de gameplay van WWE 2K22. Creative Director Lynell Jinks, Art Producer Christina Diem Pham, Principal Designer Jason Vandiver, Senior Producer Jonathan Rivera en Senior Designer Derek Donahue geven commentaar bij een volledige WWE 2K22-wedstrijd, waarin cover Superstar Rey Mysterio het in meer dan negen minuten opneemt tegen opkomend fenomeen Damian Priest.

Gedurende de wedstrijd belicht het Visual Concepts team:

  • Nieuwe dynamische animaties, alleen mogelijk door de herontworpen gameplay engine, te zien van beide Superstars in de ring. De Superstars reageren sneller en zijn gemakkelijker te besturen, en elke beweging sluit vloeiender en preciezer op elkaar aan.
  • Een vernieuwde belichtingsengine die de extreme details van de Superstars laat zien, waardoor ze er hyperrealistisch uitzien.
  • Getweakte objectfysica zorgt voor onverwachte momenten tijdens de wedstrijd. Kendo stokken rafelen bij elke slag, en tafels en hoekbarricades breken dynamisch om een meer authentieke wedstrijdervaring.
  • Strategische verdedigingscommando's, waaronder blokkeren, ontwijken en breken.

WWE 2K22 is verkrijgbaar op 11 maart 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.