Road to Six Invitational-event begonnen in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Van vandaag tot en met 21 februari keren spelers terug naar de competitieve map: Stadium voor het Road to Six Invitational in-game event van Rainbow Six: Siege.

Zowel de Stadium-map uit 2020 als de versie uit 2021 zijn dit jaar speelbaar. Bovendien dragen de opbrengsten van de High Calibre Battle Pass, die reeds beschikbaar is, bij aan de prijzenpot van de Six Invitational 2022.

Gedurende het Road to Six Invitational in-game event proberen Operators te bewijzen wie de beste is op de twee versies van de map Stadium, de competitieve map die elementen uit verschillende Siege-maps bij elkaar brengt. Zo speelt men op de 2020 Stadium map in een nachtmodus met elementen van Hereford Base en Oregon, waar de 2021 Stadium map in een dagmodus de maps Coastline en Border met elkaar combineert. Op deze maps creëren kogelwerende ramen nieuwe situaties waarin spelers elkaar zien zonder de confrontatie met elkaar te kunnen aangaan. De wedstrijden worden gespeeld in de bommodus en hebben Pick & Ban.

Tijdens het gehele in-game event is de High Calibre Battle Pass nog altijd beschikbaar met een gratis en een Premium track, verkrijgbaar voor 1.200 R6 Credits. De Battle Pass bevat 100 tiers met in totaal 135 beloningen om vrij te spelen vóór 22 februari. Ook krijgen spelers dubbele Battle Pass-punten op 5 en 6 februari. Ten slotte draagt 30% van de omzet van de Battle Pass bij aan de prijzenpot van de Six Invitational 2022 (tot een maximum van $ 3.000.000).

De Six Invitational 2022 is een jaarlijkse bijeenkomst van spelers van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Van 8 tot en met 20 februari nemen de 20 beste teams ter wereld het tegen elkaar op in een competitieve LAN-omgeving, in overeenstemming met de richtlijnen van de gezondheidsorganisaties en lokale autoriteiten. Wegens de huidige Covid-wetgeving in Canada is het niet mogelijk om het evenement te organiseren in thuisland Canada, vandaar dat de Six Invitational 2022 zich afspeelt in Stockholm, Zweden. Om veiligheidsredenen zal er geen publiek aanwezig zijn. Rainbow Six Siege-fans kunnen echter wel digitaal inschakelen via Twitch en YouTube om de beste teams ter wereld te zien strijden om de wereldtitel. Daarnaast krijgen kijkers een glimp te zien van alles wat het ontwikkelingsteam in petto heeft voor Year 7.