Ambitieuze 2022-roadmap getoond voor Sea of Thieves

Nieuwe adventures, sea forts en nieuwe content voor Pirate Legends staan op de agenda voor de nabije toekomst van Sea of Thieves. Er was recent een enorme preview-event voor de piratengame waarin talloze details en ambitieuze plannen voor 2022 uit de doeken zijn gedaan.

De eerste major update komt in de vorm van Adventures & Mysteries. Dit zijn beide verhaalgedreven events die spelers in staat stellen om een storyline te volgen terwijl ze het ruime sop doorkruizen. Adventures zijn gelimiteerde verhalen die op een maandelijks schema werken. Daarnaast zijn er Mysteries, die als een soort toevoegende content werken, zijdelings aan de Adventures en afhankelijk zijn van community-input. Spelers zullen de koppen bij elkaar moeten steken om puzzels binnen én buiten de game op te lossen. Voor een wat betere uitleg van deze modi kun je het beste de trailer onderaan nog even bekijken.

Adventures worden op 17 februari geïntroduceerd in de game onder de noemer Shrouded Islands. Daarnaast verschijnt seizoen 6 in maart, waarin nieuwe sea forts worden geïmplementeerd, die ook weer verbonden zijn aan de eerste set adventures. Bekijk voor de fijnere details de preview-event hieronder nog even terug.