Uitslag Heracles - Cambuur Leeuwarden

Cambuur Leeuwarden heeft voor het eerst dit seizoen gelijkgespeeld. In het uitduel tegen Heracles werd het 1-1 tussen beide ploegen.

In de eerste helft was Heracles de meest dreigende ploeg. Toch kregen beide ploegen goede kansen om de kansen te openen, maar zowel de doelman van Heracles als Cambuur wisten met goede reddingen de goals te voorkomen, waardoor het 0-0 bij rust was.

In de tweede helft was Heracles de betere ploeg, maar het was Cambuur die de score opende. Nick Doodeman speelde met een mooi balletje knap vrij, waarna Michael Breij met links binnenschoot. Heracles ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook kansen daarvoor, maar die waren niet meteen besteed aan de thuisploeg. Met een kwartier voor tijd kwam Heracles toch op gelijke hoogte via Orestis Kiomourtzoglou. De Duitser tikte van dichtbij binnen nadat Sonny Stevens een afstandsschot van Nikolai Laursen niet onder controle kreeg.

Heracles Almelo

1 - 1

sc Cambuur Leeuwarden

77' Kiomourtzoglou    59' Breij

Gele kaart: Laursen, Rente, (Heracles Almelo), Bangura, (sc Cambuur Leeuwarden)

Stadion: Polman Stadion, Almelo