FOK! Wat een weer: weinig, grijs zicht

herfstbanner

Vandaag overheerst de bewolking. Het is nevelig en lokaal mistig. In het zuiden gaat het daarbij plaatselijk om dichte mist. In de middag verbetert het zicht iets, maar het blijft nevelig. In de avond komt er plaatselijk ook weer mist voor. Het blijft meest droog, maar hier en daar komt wat motregen voor. De middagtemperatuur komt uit op zo'n 9°C. De overwegend zwakke wind wordt noordelijk.

In de nacht naar zaterdag is er veel bewolking met op veel plaatsen nevel of mist. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C en de zwakke wind komt uit een noordelijke richting.

Zaterdag overdag is het nog steeds bewolkt. In de loop van de dag verdwijnt de mist op de meeste plaatsen. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is zwak tot matig, later in het noordelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Noord Holland had een mooi begin van de dag. (Foto: Charged)
Noord Holland had een mooi begin van de dag. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.