SBS zendt 1e kerstdag open haard uit in plaats van films

Dit jaar op 1e kerstdag voor één keer geen televisieprogramma’s en reclameblokken op SBS6. De feestdagen zijn bij uitstek het moment om tijd met elkaar door te brengen en daarom zendt de zender op prime time, onafgebroken, een gezellig brandend haardvuur uit. Met dit initiatief wil SBS6 iedereen inspireren om meer op elkaar af te stemmen en aandacht te hebben voor de ander tijdens de feestdagen. Het Haardvuur, met kerstmuziek van Sky Radio, is te zien op zaterdag 25 december tussen 18.30 en 22.30 uur op SBS6.

Voor één avond in het jaar vraagt SBS6, de zender die thuis is in elke Nederlandse straat, om meer focus op naasten te leggen in plaats van de televisie. Marco Louwerens, Directeur Televisie: “Wij maken televisie, iedere dag weer. Met passie en plezier proberen we te vermaken, informeren, verwonderen en verbinden. Of het nu Chateau Meiland betreft, Hart van Nederland, Marble Mania of Lang Leve de Liefde. We hopen uiteraard dat zoveel mogelijk mensen onze programma’s bekijken. Daar verdienen we tenslotte ook onze boterham mee. Toch gaan we het dus voor één keer anders doen. Even geen programma’s kijken, maar alle tijd nemen voor familie, vrienden, buren of mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Lekker eten, goede gesprekken, een spelletje. Tijd voor elkaar; dan zorgen wij voor het haardvuur.”

Het Haardvuur wordt mede mogelijk gemaakt door Lidl Nederland.

Uitzending: SBS6, zaterdag 25 december 18.30 – 22.30 uur.

Tip van de redactie: kun jij ook niet wachten tot het eerste kerstdag is en je kunt genieten van een knisperend haardvuur? FOK! geeft je hieronder vast een voorproefje!