Scholier krijgt de kogel om Squid Game

Een middelbarescholier die de serie 'Squid Game' heeft verspreid in Noord-Korea, is van een koude kermis thuisgekomen. De beste man is hierna namelijk neergeschoten door een vuurpeloton.

De Zuid-Koreaanse Netflix-serie 'Squid Game' is een heuse hype. Omdat Netflix helaas niet actief is in het land van De Grote Leider, besloot een bende smokkelaars de serie op een paar dvd'tjes en een USB-stick te zetten en zo de afleveringen Noord-Korea binnen te smokkelen.

Helaas pindakaas, de bende werd al snel opgerold. Na ongetwijfeld een zeer eerlijk proces is de hoofddader gefusilleerd door een vuurpeloton. Een tweede dader, die met de USB-stick, verdwijnt voor de rest van zijn leven achter tralies.

Hun matties hebben het gelukkig een stuk beter getroffen. Zij hoeven 'slechts' vijf jaar snoeihard te werken in een werkkamp.

Naar verluidt kreeg het regime in Noord-Korea lucht van de serie toen een scholier afgelopen een USB-stick had gekocht met hierop de populaire serie en deze samen met zijn kameraad in de klas bekeek. "De vriend bracht andere scholieren op de hoogte, die hierna eveneens de serie hebben bekeken", zo laat de Noord-Koreaanse politie weten.

Naar verluidt zijn ook enkele docenten en andere personeelsleden van de school flink de lul. Zij zijn naar een afgelegen mijn gestuurd om aldaar over hun zonden na te denken.