FOK! Wat een weer: putje van het jaar

herfstbanner

Dag allemaal!  

De Sint is weer in het land. In de TV-uitzending zagen we duidelijk dat het van te voren was opgenomen. Zo slim ben ik nog nét om dat te zien.   Ik denk overigens niet dat de Goedheiligman naar hier is gekomen om vakantie in het zonnetje te gaan vieren, want dan gaat hij de komende dagen van een koude kermis thuis komen.

Afgelopen nacht trok er een regenzone over het land heen. De door mij voorspelde hoeveelheden zijn prima uitgekomen. Op de meeste plaatsen zo'n 10 tot 15 mm met een enkele uitschieter naar boven. Uitgeest is de winaar geworden met 22 mm.

Overdag namen de neerslagactiviteiten vrij snel af, maar helemaal droog is het niet geworden. Zo her en der bleven er nog wat buitjes vallen. De zon heeft hier en daar wel even geschenen, maar veel stelde dat allemaal niet voor.

Voor de komende dagen kan ik vrij duidelijk zijn: Overwegend bewolkt, weinig zon en gematigde temperaturen die eerst wat gaan zakken, maar later weer omhoog gaan. 

Laten jullie mij weten wat jullie vannacht in de schoen hebben gekregen?  


Zonsopkomst in Purmerend (Foto: Pukeko)
De zon is nog net niet opgekomen in Purmerend. Helaas zal dit komende week ook niet vaak te zien zijn. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.