FOK! Wat een weer: grijs vs zonnig

herfstbanner

Een zeer goedendag!

Zoals het zonnetje gisteren in het oosten te zien was, was het in het westen maar een grijze boel. Aangezien er weinig veranderd ben ik er om met een glimlach te vertellen dat het vandaag eigenlijk net als gisteren is. Maar toch maken we er iets moois van! Zo kon ik het zonnetje goed gebruiken om verf te laten drogen van de etalage voor Max Verstappen auto's. En zo voel ik mij ook wel, gezien Stephan in de grijze Mercedes zit en er dus niet aan te pas komt. 

De afgelopen nacht vroor het in het zuiden van het land. Het is voelbaar kouder geworden merk ik op, waar nog niet eens heel lang geleden de 15 tot 20 graden het maximum was, is dat nu al onder de tien graden. De minimumtemperatuur op mijn locatie was 0.1 graden, de verwarming is weer aan gegaan voor het eerst in lange tijd. 

Vandaag tegen het eind van de ochtend lost de mist die er is op in Limburg, daarna is ook de zon weer te zien. In de rest van het land is het maar weer het oude Mercedes, grijs dus. In het noorden kan er nog weer wat motregen vallen. De temperaturen liggen overdag rond de 12 graden. 


Grijs in het westen, zon in het oosten. (Foto: qltel)
Grijs in het westen, zon in het oosten. (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.