NFL: Geplaagde Cardinals winnen weer, ook Titans boeken winst

De negende week in de NFL is weer even achter de rug en voor week tien begint kijken we er nog even op terug. Twee van de topploegen kwamen in actie en beiden zetten weer een stapje naar de voor hen al zo goed als zekere playoffs.

In Los Angeles kregen de Rams bezoek van de Tennessee Titans, met records van 7-1 en 6-2 twee ploegen die beiden hoge ogen gooien dit jaar. Matt Gay trapte de Rams in het eerste kwart op voorsprong, maar in het tweede kwart walsten de Titans er overheen: quarterback Ryan Tannehill leverde een touchdown pass af bij Geoff Swaim, Kevin Byard noteerde direct daarna een interception return en Tannehill rende ook nog eens een touchdown binnen: 3-21.

Gay trapte in het derde kwart nog eens raak en opende het vierde kwart met een fraaie 54-yard field goal voor 9-21, maar een korte rush van Adrian Peterson zorgde voor 9-28 en de genadeslag, iets waar een touchdown pass van Rams-quarterback Matthew Stafford op Sony Michel niks meer aan veranderde: 16-28 was de eindstand.

De Arizona Cardinals verloren slechts één van hun eerste acht wedstrijden en op bezoek bij de San Francisco 49ers zat een tweede nederlaag er nooit echt in. James Conner had in het eerste kwart al twee rushing touchdowns genoteerd (0-14), George Kittle deed via Jimmy Garoppolo iets terug en in het derde kwart was het wéér Conner die scoorde, gevolgd door Eno Benjamin. Brandon Aiyuk redde de eer van de 49ers nog een beetje, maar de door blessures getergde Cardinals - veel van de grote sterren moesten toekijken - wonnen met 17-31.