Uitslag Ajax - Go Ahead Eagles

Ajax heeft in de eredivisie opnieuw punten verspeeld. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles kwam de ploeg van Erik ten Hag niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Door het gelijkspel staat Ajax nog wel op doelsaldo eerste, maar heeft Feyenoord het minste puntenverlies in de eredivisie.

Ajax begon met Davy Klaassen en Mohammed Kudus in de basis. De Amsterdammers hadden verreweg het meeste balbezit maar tot kansen kwam Ajax niet. Pas na ruim een half uur werd voor het eerst op doel geschoten.

Ook na rust hield Go Ahead Eagles goed stand tegen Ajax. Een kwartier voor tijd kreeg Klaassen de grootste kans voor Ajax, maar de aanvallende middenvelder zag zijn kopbal op de paal eindigen. Ook werd er diep in de tweede helft nog een inzet van Danilo van de lijn gehaald. Go Ahead Eagles kreeg in de tweede helft ook nog een kansje, maar op poging van Marc Cardona redde Remko Pasveer.