Uitslag Feyenoord - AZ

Feyenoord heeft in de Eredivisie 1-0 overwinning geboekt op AZ. De Rotterdammers waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar het doelpunt viel pas in de blessuretijd.

Feyenoord kreeg vooral in de eerste helft legio kansen om te scoren maar vooral keeper Vindahl hield AZ in de wedstrijd. Hij keerde onder meer een schot en omhaal van Sinisterra, die ook nog de paal trof. Ook een vrije trap van Kökçü werd door hem gekeerd.

Vlak na rust maakte Linssn wel een prachtige treffer maar helaas voor de thuisploeg stond hij buitenspel. Feyenoord werd in de tweede helft slordiger en zelfs Bijlow moest in actie komen tegen Reijnders en Karlsson. Uiteindelijk was het Dessers die, niet voor het eerst dit seizoen, scoorde in de blessuretijd en zo zijn ploeg alsnog naar de zege schoot.