NFL: Eerste nederlaag Cardinals na blunder in endzone

In de NFL is geen enkel team dit seizoen meer ongeslagen: de Arizona Cardinals wonnen hun eerste zeven wedstrijden, maar nummer acht leverde een nederlaag op. Nota bene in eigen huis waren quarterback Kyler Murray en zijn team niet opgewassen tegen de Green Bay Packers van Aaron Rodgers.

Een vroege touchdown van de Cardinals ging wegens een overtreding niet door, maar kort daarop was het toch raak met een 11-yard run van Chase Edmonds. In het tweede kwart drukte Aaron Jones de bal vanaf 2 yards over de lijn, Mason Crosby trapte namens de bezoekers raak vanaf 21 yards: 7-10.

Een 2-yard pass van Rodgers op Randall Cobb leverde de Packers een ruimere voorsprong op, James Conner deed met een 2-yard touchdown wat terug namens de thuisploeg. Vroeg in het vierde kwart was het weer raak voor Rodgers, die Cobb dit keer over 6 yards bereikte. Het duurde niet lang voor Conner weer wat terug kon doen, dit keer vanaf 9 yards: 21-24.

De Cardinals zetten nog eens aan en in de laatste drive leek de winst er nog in te zitten, of via een field goal in elk geval een overtime. Dat ging echter finaal fout: Murray lanceerde de bal de endzone in, maar receiver AJ Green had het totaal niet door en de winnende interception werd gemaakt door uitgerekend Rasul Douglas, die eerder deze maand door de Packers werd overgenomen van....de Cardinals.