Feyenoord dankzij sterke eerste helft net te sterk voor Slavia Praag

Feyenoord heeft dankzij een sterke eerste helft donderdagavond gewonnen van Slavia Praag. In De Kuip wonnen de Rotterdammers met 2-1 van de Tsjechische kampioen.

Feyenoord begon in het thuisduel tegen Slavia Praag sterk aan de wedstrijd. Na een half uur spelen hadden de Rotterdammers al een 2-0 voorsprong tegen de kampioen van Tsjechië. Eerst had Orkun Kökçü Feyenoord al vroeg op voorsprong gezet. De aanvallende middenvelder zorgde voor de openingstreffer. Binnen het half uur verdubbelde Bryan Linsen de voorsprong met een kopbal.

Na de sterke eerste helft van Feyenoord was Slavia Praag in de tweede helft de betere ploeg. De kampioen van Tsjechië drukte Feyenoord naar achter en met nog een half uur te spelen maakte Tomás Holes de aansluitingstreffer. Na de 2-1 bleef Slavia Praag de druk opvoeren en gingen ze op zoek naar de gelijkmaker, maar Feyenoord hield net stand, waardoor de Rotterdammers na twee wedstrijden aan de leiding staan in hun poule.