Vitesse thuis onderuit tegen Rennes

Vitesse heeft zijn tweede groepswedstrijd in de Conference League niet kunnen winnen. In Arnhem werd met 1-2 van het Franse Rennes verloren.

Vitesse begon prima aan de wedstrijd. Openda was al dicht bij de 1-0 met een kopbal en Dasa met een schot. Het was Wittek die scoorde na een assist van Openda. Aan de andere kant was Guirassy voor rust gevaarlijk. In de tweede helft maakte hij de 1-1. Rennes kreeg namelijk een penalty na een charge van doelman Schubert op Tchaouna. Invaller Sulemana was halverwege de tweede helft dicht bij de 1-2 maar schoot op de paal. Even later scoorde hij alsnog na een misser van Dasa. In de 73e minuut moest Rennes met een man minder verder nadat Bade met zijn tweede geel van het veld werd gestuurd. Vitesse kreeg in het vervolg wel kansen op de gelijkmaker, maar de bal ging er niet meer in.

In de andere wedstrijd in groep G won Tottenham Hotspur met 5-1 van NS Mura.