Uitslag FC Twente - AZ

AZ blijft het slecht doen in de Eredivisie. De Alkmaarders staan ook na vandaag voorlaatste na een 3-1 verlies bij FC Twente.

Na 31 seconden spelen kwam Twente al op voorsprong. Het was Van Wolfswinkel die op aangeven van Vlap raak schoot. In de zeventiende minuut verdubbelde Twente de voorsprong. Door een fout van Letschert, die vijf minuten later werd gewisseld, kon Rots er met de bal vandoor en hij passeerde doelman Vindahl Jensen. Vlak voor rust deden de Alkmaarders iets terug. Het was Karlsson die van afstand de 2-1 binnen schoot.

In de 66e minuut dacht Pavlidis de 2-2 te maken, maar de treffer wordt afgekeurd omdat Aboukhlal buitenspel stond. Andere kansen bleven voor de Alkmaarders uit. Vlak voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist nadat Limnios de 3-1 maakte.