Uitslag Feyenoord - sc Heerenveen

Feyenoord heeft in de Eredivisie vanavond een overwinning geboekt op sc Heerenveen. In de Kuip werd er met 3-1 gewonnen.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en na een voorzet van Pedersen zorgde Til voor de 1-0. Ook in de rest van de eerste helft domineerde de thuisclub maar gescoord werd er niet. Heerenveen loerde op de counter en had daarmee nog bijna succes, Henk Veermen lobte echter over.

Na een uur spelen werd de score verdubbeld. Nadat even eerder een goal van Jahanbakhsh werd afgekeurd door een buitenspel staande Linssen was het een paar minuten later diezelfde Linssen die scoorde met een prachtige hakbal. Joey Veerman bracht nog wel de spanning terug met een mooie krul in de kruising maar voor een resultaat kwam het te laat. Uiteindelijk was het Til die met zijn tweede treffer de wedstrijd definitief besliste.