FOK! Wat een weer: mooi weer komt eraan

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Welkom! 

Een stuk later dan gebruikelijk, maar we waren alle drie vandaag heel druk en is het weerbericht er vandaag bijna bij ingeschoten. Ik ben momenteel ook behoorlijk moe, dus ik hou het even wat korter.

Vandaag was het op veel plaatsen nog bewolkt, maar in de loop van de dag brak de zon er goed doorheen. Aan het einde van de dag was het vrijwel overal helder. In het zuidoosten was het bijna de hele dag vrij zonnig.

Vannacht is het op veel plaatsen helder, behalve op de Wadden. Daar drijven nog steeds wolkenvelden over die zich uiteindelijk ook weer over de noordelijke helft gaan uitspreiden. De minima liggen rond de 11 graden. Aan zee wat hoger.

Morgen is het landelijk gezien een mooie dag. Helaas lijkt de bewolking in het noorden toch weer vrij hardnekkig te zullen zijn. De temperaturen lopen uiteen van 19 graden onder de bewolking tot 25 of 26 graden in het zonnige zuiden.

Morgen volgt er uitgebreider weer.  

Tot morgen!

 Kamp Vught (Foto: DJMO)
DJMO was vandaag op bezoek in Kamp Vught. (Foto:DJMO)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.