Uitslag Fortuna Sittard - RKC

Het duel tussen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk heeft vrijdagavond geen winnaar gekregen. Beide ploegen kwamen een keer op voorsprong in Sittard, maar beide ploegen moesten uiteindelijk genoegen nemen met één punt.

RKC speelde vanaf het eerste fluitsignaal aanvallend en creëerde veel kansen. Toch was het Fortuna Sittard dat op voorsprong. Samy Baghdadi zette de thuisploeg op voorsprong uit een assist van Mats Seuntjens. RKC zorgde nog voor rust voor de gelijkmaker. Uit een corner scoorde Michiel Kramer voor de uitploeg.

Na rust maakte Kramer zijn tweede van de avond en alweer zijn derde doelpunt van het seizoen. De RKC-spits zorgde met een kopbal voor de 1-2, maar tien minuten later na het tweede doelpunt van RKC stond het alweer gelijk tussen de beide ploegen. Seuntjens was de maker van het doelpunt. Na de 2-2 probeerde de thuisploeg het nog wel, maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren.