FOK! Wat een weer: droog en veel zon

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hoi luitjes!

De depressie die ons gisteren een lokaal waterballet bracht is inmiddels naar het oosten van Europa getrokken. Met name in het oosten van Duitsland en Polen gaat het flink tekeer. Verder ook een forse onweersbui in Italie en enkele warmte-onweders in het binnenland van Spanje. Voor de rest is het vrij mooi weer op veel plaatsen.

In ons land brak de zon er vrijwel overal goed doorheen. Alleen in het zuiden was en is het nog aan de bewolkte kant. Het is wel overal droog. In de zon liep het kwik op tot 22 graden. Veel wind stond er ook niet.

Vannacht is het rustig en vrij helder en koelt het af tot een graad of 12.

Morgen is er ook in het zuiden volop zonneschijn. Er ontstaan wel een paar stapelwolkjes maar die zullen zeker niet tot buien uitgroeien. Een mooie dag dus. De temperaturen lopen uiteen van 20 graden op de Wadden tot 24 in het zuiden. De wind is matig uit het noordoosten.

Ook woensdag is nog vrij mooi, al komt er later op de dag wel meer bewolking. Het koelt dan ook langzaam wat af. Donderdag lijkt dan overwegend grijs te verlopen met kans op wat regen. Het kwik komt dan niet meer boven de 20 graden.

Tot ziens!

 
Alles staat er groen bij (Foto: Stephan5)
In het park. (Foto:Stephan5)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.