KKD: speelronde 3, blijf zitten allen!

Vandaag begint speelronde drie van de Keuken Kampioen Divisie. De overheid heeft de KNVB gewaarschuwd dat men moet blijven zitten, maatregelen zouden verzwaard kunnen worden.

Maar we gaan het over de wedstrijden van vandaag hebben met een heuse topper in de eerste divisie met De Graafschap - NAC welke live te zien is op ESPN 3. Naast deze zijn er nog 6 wedstrijden in het schakelprogramma. Ook de Eredivisiewedstrijd NEC - PEC Zwolle is te zien in het schakelprogramma, evenals RB Leipzig - Stuttgart uit de Bundesliga, deze begint om 20:30u.

FC Dordrecht dat het seizoen goed begint ontvangt Jong FC Utrecht dat een punt in bezit heeft. MVV, dat 10e staat met 3 punten krijgt Helmond Sport op bezoek wat op een 19e plek nog puntloos is. Jong Ajax reist als nummer laatst naar FC Den Bosch, dat tweede staat. Echter heeft koploper ADO Den Haag dat FC Emmen vanaf plek 15 op bezoek krijgt, 3 punten in mindering gekregen waarmee FC Den Bosch koploper is. 

Excelsior ontvangt FC Volendam, laatstgenoemde kent een moeilijk begin met slechts een punt. Roda JC, dat met 3 punten op een 7e plek staat gaat op bezoek bij het winstloze Telstar. De topper van de avond is dan De Graafschap - NAC. Beide clubs had ik al hoger in de ranglijst verwacht, net als FC Volendam en FC Emmen overigens. Deze wedstrijden beginnen om 20:00u en zijn te zien op ESPN.

Zaterdag om 16:30 begint VVV-Venlo - Almere City FC, beide hebben nog niet gewonnen dus dat is noodzakelijk. De laatste twee wedstrijden in deze ronde zijn maandag om 20:00u; Jong PSV ontvangt FC Eindhoven en Jong AZ krijgt TOP Oss op bezoek.