Uitslag PEC Zwolle - Vitesse

Vitesse is met een overwinning begonnen aan het voetbalseizoen. De uitwedstrijd bij PEC Zwolle werd met 0-1 gewonnen.

Vitesse begon goed aan de wedstrijd en kreeg onder meer kansen via een schot van Openda dat door keeper Lamprou werd gekeerd. In de 20e minuut kwamen de Arnhemmers op voorsprong door een afstandsschot van Baden Frederiksen dat langs de vuisten van keeper Lamprou ging. Vlak voor rust moest Vitesse verder zonder Bazoer die geblesseerd uitviel en werd vervangen door Cornelisse.

In de tweede helft waren er kansjes aan beide kanten. Na ruim een uur spelen had PEC een kansje op de gelijkmaker, maar voordat Clement kon uithalen had verdediger Manhoef al ingegrepen. In het vervolg konden de Zwollenaren niets meer forceren.