Rapper heeft probleem op vliegveld Curaçao en krijgt klappen bij arrestatie

De Nederlandse rapper Josylvio is dinsdag op de luchthaven van Curaçao opgepakt. Hij zou met een vervalste PCR-test hebben gereisd. Op de luchthaven van Curaçao moeten alle reizigers uit Nederland een negatieve PCR-test kunnen laten zien. De coronatest mag niet ouder zijn dan 72 uur. De arrestatie van de rapper verliep hardhandig en werd gefilmd door een omstander.

Update 03.15 uur: Het AD meldt dat het management van de rapper dat het ging om problemen met zijn nieuwe paspoort waar hij niets aan kon doen, waarna een woordenwisseling ontstond. De Curaçaose media  zou dus ten onrechte hebben gemeld dat de rapper was opgepakt omdat hij reisde met een vervalste PCR-test. De Curaçaose politie meldt echter dat Josylvio wegens belediging en het verstoren van de openbare orde is aangehouden.

Eerdere berichtgeving:
In het filmpje is te zien dat een agent iemand probeert tegen te houden maar dat diegene gewoon doorloopt. Hierop ontstaat een woordenwisseling waarbij de agent rake klappen uitdeelt en de 'doorloper' naar de grond wordt werkt en vervolgens arresteert. Volgens omstanders zou dit Josylvio zijn. Hij zou meerdere agenten hebben uitgescholden.