Nieuwe details van Final Fantasy VII Remake Interlude

Square Enix heeft nieuwe details gedeeld voor Final Fantasy VII Remake Intergrade, de verbeterde versie van Final Fantasy VII Remake die op 10 juni 2021 zal verschijnen op PlayStation 5.

Final Fantasy VII Remake Intergrade voor de PS5 bevat de volgende verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en opties:

  • Verbeterde textures, belichting en achtergronden. Daarbij kunnen spelers wisselen tussen twee modes:
  • "Graphics Mode" geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie
  • "Performance Mode" geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde
  • Vang en deel je favoriete momenten in de game met de volledig aanpasbare "Photo Mode"
  • Ondersteuning voor haptische feedback van de draadloze DualSense-controller, en gebruik zijn adaptieve triggers voor dynamische bike-races
  • Nieuwe moeilijkheidsgraden voor ‘Classic Mode’ bieden nieuwe manieren om te spelen.
  • Kortere laadtijden.

Als bedankje aan spelers die Final Fantasy VII Remake voor de PlayStation 4 hebben gekocht, biedt Square Enix deze spelers een gratis PS5-update die zonder extra kosten alle hierboven beschreven next-gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld.

Naast de hierboven beschreven verbeteringen, bevat Final Fantasy VII Remake Intergrade ook een gloednieuwe episode met Yuffie als hoofdpersoon. In dit nieuwe avontuur moet je als de ninja Yuffie Kisaragi de Shinra Corporation infiltreren om een krachtig materia te stelen en de glorie van haar vaderland te herstellen. Er is ook een nieuwe minigame toegevoegd: Fort Condor een strategiespel waarin twee spelers eenheden inzetten om de basis van hun tegenstander te veroveren en die van henzelf te verdedigen.

Let op, deze nieuwe content zit niet in de gratis upgrade. Spelers die de gratis upgrade gebruiken kunnen de nieuwe aflevering met Yuffie als opzichzelfstaande download aanschaffen in de PlayStation Store. Spelers die de disc-versie van Final Fantasy VII Remake op PS4 bezitten, hebben een PS5-console met schijfstation nodig om van deze digitale upgrade te kunnen profiteren.

Final Fantasy VII Remake Intergrade komt beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition, en als Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store. De Digital Deluxe Edition wordt geleverd inclusief een digitale mini-soundtrack met songs als "Descendant of Shinobi", en een digitaal artboek met concept art en character sheets. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition van Final Fantasy VII Remake Intergrade pre-orderen, ontvangen als pre-order-bonus het Cacstar-wapen dat ze kunnen gebruiken in de nieuwe aflevering met Yuffie.

Final Fantasy VII Remake Intergrade (Foto: Square Enix)

Final Fantasy VII Remake Intergrade (Foto: Square Enix)

Final Fantasy VII Remake Intergrade (Foto: Square Enix)

Final Fantasy VII Remake Intergrade (Foto: Square Enix)