FOK! Wat een weer: saai, iets warmer maar na morgen..

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vannacht is het overwegend helder en droog. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 3°C bij een zwakke tot matige wind uit een oost- tot noordoostelijke richting.

Het is vandaag opnieuw overwegend zonnig op enkele dunne wolkenvelden na. In de loop van de middag neemt de bewolking van het zuiden uit langzaam toe en in de avond is er in het zuiden kans op een bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 20°C in het zuiden. De oostelijke wind is matig. In de loop van de dag draait de wind naar een noord- tot noordoostelijke richting en neemt aan zee en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig, 5 Bft.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er in het midden en zuiden buien voor terwijl het (uiterste) noorden meest droog blijft. Met name in het zuiden kan er ook lokaal onweer bij de buien voor komen. Het koelt af naar ongeveer 5°C in het noorden en 8°C in het zuidoosten. De noordoostelijke wind is landinwaarts zwak, in de kustgebieden matig en aan zee en boven het IJsselmeer overwegend krachtig, 5 Bft. (Bron: KNMI)

DJMO liep naar de wadden onder een strakblauwe lucht (Foto: DJMO)
DJMO liep naar de wadden onder een strakblauwe lucht (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.