Streets of Rage 4 krijgt DLC, 3 nieuwe personages

De briljante brawler Streets of Rage 4 krijgt binnenkort een portie betaalde DLC die bestaat uit onder andere drie nieuwe vechters om uit te kiezen. Daarnaast krijgt de game een nieuwe Mania+ moeilijkheidsgraad, een nieuwe survival-modus, een uitgebreid trainingsysteem en allerlei nieuwe customization-opties.

Van de nieuwe personages wordt in onderstaande trailer de eerste vast prijsgegeven: Estelle, de lenige politiechick die spelers kennen als een hardnekkige boss wordt beschikbaar als speelbaar personage. De andere twee vechters worden "geteaset" aan de hand van een silhouette, maar het is vrij duidelijk dat dat gaat om Max en waarschijnlijk Shiva. Veel fans van Streets of Rage 4 inclusief ondergetekende hadden al gehoopt dat de 'new gen'-versies van Shiva en Max speelbaar zouden worden. Tot op heden kon alleen de old-school versies van deze heren gekozen worden terwijl hun moderne varianten uitsluitend als eindbaas te zien waren.

Streets of Rage 4 is een officieel vervolg op de oude Sega-vechtgames van begin jaren 90. De game verscheen een jaar geleden en is inmiddels al tweeënhalf miljoen keer verkocht. Ook op FOK! waren we lyrisch over de fantastische terugkeer van één van de beste beat 'em up franchises aller tijden.