Vrouw blijft maar op de A2 bij Zaltbommel fietsen, politie is het na drie boetes zat

Een vrouw fietste gisteren meerdere keren op de A2 bij Zaltbommel. Nadat zij tot drie keer toe van de snelweg werd gehaald vond de politie het genoeg en werd ze meegenomen naar het politiebureau. Zo meldt het AD.

Aan het eind van de middag ontving de politie meerdere meldingen over een vrouw die op de snelweg zou fietsen. Bij de afslag Zaltbommel werd de vrouw fietsend aangetroffen door de politie, die haar daarop naar een veilige plek heeft begeleid. Daar kreeg zij kreeg een bekeuring voor het fietsen op de snelweg.

Aan het begin van de avond ontving de politie weer een melding over een fietser op de snelweg. Toen de politie poolshoogte ging nemen troffen zij dezelfde vrouw aan. Opnieuw heeft de politie haar in veiligheid gebracht en haar gewaarschuwd.

Later op de avond werd de vrouw weer fietsend op de A2 aangetroffen, ditmaal heeft de persoon die de melding aan de politie deed, de vrouw zelf van de snelweg gehaald en in veiligheid gebracht. Hierop heeft de politie besloten de vrouw en haar fiets mee te nemen naar het bureau, waar proces-verbaal is opgemaakt tegen de vrouw. Het is nog niet duidelijk waarom de vrouw steeds op de A2 fietste.