FOK! Wat een weer: lente 3.0

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag is het droog en schijnt de zon volop. Het wordt een warme lentedag met een maximumtemperatuur die uiteen loopt van 16°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Komende nacht is het onbewolkt en daalt de temperatuur naar 3°C plaatselijk in het noorden tot 8°C in het zuiden. De wind wordt zuidoostelijk en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Woensdag overdag is het opnieuw zonnig en komt de maximumtemperatuur uit op 17°C op de Wadden tot 24°C in het zuiden, zeer lokaal is een zomerse 25°C niet uit te sluiten. In de loop van de middag en in de avond komt er van het westen uit wat sluierbewolking en het blijft droog. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig. In de middag gaat de wind in de kustgebieden vanaf zee waaien. (Bron: KNMI)

 

Pukeko vond het zondag veel mooier weer dan verwacht! (Foto: Pukeko )
Pukeko vond het zondag veel mooier weer dan verwacht! (Foto: Pukeko )


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.