Spurs na verlenging uitgeschakeld in achtste finales door Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb heeft in de Europa League voor een enorme verrassing gezorgd. De Kroaten wonnen in de achtste finales na verlenging met 3-0 van Tottenham Hotspur. Mislav Orsic was de grote man bij Dinamo Zagreb met drie doelpunten.

De Spurs hadden het de hele wedstrijd moeilijk met de Kroaten, al was het bij rust nog wel 0-0. Na ruim een uur spelen kwam de thuisploeg op voorsprong. Mislav Orsic trapte op schitterende wijze de 1-0 binnen voor Dinamo Zagreb.

Dinamo Zagreb kreeg vleugels en dwong in de slotfase een verlenging af dankzij Orsic, die zijn tweede doelpunt van de avond maakte. Of het nog niet genoeg was voor de aanvallende middenvelder scoorde hij ook de 3-0 in de verlenging na een goede individuele actie. Naast Orsic maakte ook Zagreb-keeper Dominik Livakovic indruk met een aantal goede reddingen.