FOK! Wat een weer: bewolkt met af en toe regen

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is overwegend bewolkt met soms wat lichte regen of een enkele bui. Van het noorden uit breekt de zon in de loop van de dag soms door. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De noord- tot noordwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en aan de westkust soms mogelijk krachtig.

Komende nacht zijn er naast opklaringen ook wolkenvelden aanwezig. In de loop van de nacht neemt de bewolking in het westen verder toe en kan er lokaal wat lichte regen vallen. In het oosten kunnen in opklaringsgebieden enkele mistbanken ontstaan. Minima lopen uiteen van iets beneden het vriespunt in het oosten tot 5°C in het westen van het land. Er staat een zwakke, aan zee matige tot vrij krachtige noordwestenwind.

Donderdag overdag is er veel bewolking en regent het af en toe. Maxima liggen rond 6°C. Er staat een matige, aan zee (vrij) krachtige noordelijke wind, waardoor het fris zal aanvoelen. (Bron: KNMI)

Er gebeurde genoeg in de atmosfeer (Foto: _UserName_)
Er gebeurde genoeg in de atmosfeer (Foto: _UserName_)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.