Snoeiharde doggystyle bezorgt kids trauma

Een jong stel uit de Australische stad Brisbane heeft het aan de stok met de buren. Ze hebben namelijk de waarschuwing ontvangen te stoppen met hun nachtelijke sekssessies. De kinderen in de flat zouden namelijk zijn 'getraumatiseerd door de luide doggystyle-seks' van de nieuwe buren.

Het stel heeft deze week de niet al te vriendelijke brief op Reddit gezet. In haar post schrijft schrijft ze dat nu de hele buurt te weten komt dat ze geregeld snoeihard wordt uitgewoond.

In de brief wordt het stel, dat nog maar pas de flat in Brisbane heeft betrokken, ervoor gewaarschuwd dat de muren 'zo dun als papier' zijn. "Los van jullie luide, dagelijkse levensstijl en muziek bij jullie slaapkamer...", schrijft de briefschrijfter. "Werden wij vannacht rond half 1 ruw gewekt door wat wij aanvankelijk dachten dat het een nachtmerrie was."

"We werden echter wakker door de geluiden van 'doggystyle-bodyclapping-klinkende seks' met luid gekreun. Hiermee tonen jullie weinig respect tegenover je mede-flatbewoners met kinderen die getraumatiseerd raken door het lawaai. Jullie 'sexcapade werd gevolgd door het lachen en praten tot in de vroege uurtjes. O, en houd alsjeblieft de ramen gesloten. Jullie seks is totaal niet sexy!"

Aan het eind van de brief krijgen ze nog het advies mee de deur naar de slaapkamer gesloten te houden. "Mensen die op de galerij lopen, kunnen alles zien wat in de douche gebeurt. Daar zijn de vorige bewoners op een pijnlijke manier achtergekomen. Er zijn voormalige seksverslaafden in deze flat die liever willen zien dat jullie je seksleven privé houden", besluit de schrijfster van de brief, die waarschijnlijk met de naam 'Karen' door het leven gaat.

Pikante seks in brief